VASTAANOTTO

Talvikauden kotivastaanotto:

Keskiviikkoisin, Kuuluttajankatu 2 A 5

00240 Helsinki

Kesäkauden vastaanotto:

Talin puistotie 12, Arkkolan talo

00380 Helsinki

Sähköposti;

antti.rimpilainen (ät) arhieronta.fi

  • Facebook

ANNA PALAUTETTA tai

OTA YHTEYTTÄ

© 2019 AR Hieronta

Tule hyvään hierontaan!

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen

ja hieronnan sekä lihashuollon asiantuntija

Koulutettujen hierojien toimintaa säätelee laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä. Suojanasi on aina potilasvahinkovakuutus ja salassapitovelvollisuus on hierojille laissa määrätty.

Voit tarkistaa terveydenhuollon ammattihenkilöiden pätevyyden Valviran keskusrekisteristä osoitteessa https://julkiterhikki.valvira.fi/.

KHL pienempi uusilogo 2013.jpg

Koulutettujien Hierojien Liitto

www.khl.fi

Ohjeita hierontaan tulevalle

Älä tule hierontaan flunssassa tai kuumeessa

Kuume on merkki tulehduksesta, jota hieronta voi levittää ja pahentaa

Mitä hieronnassa tapahtuu?

Aluksi kirjataan lain edellyttämät tiedot ylös. Näitä ovat esimerkiksi nimi, yhteystiedot ja henkilötunnus. Asiakasta haastatellaan rasitusten sekä tulosyyn täsmentämiseksi.

Tässä vaiheessa hieroja pyytää sinua riisumaan osan vaatteistasi, alushousuja eikä rintaliivejä tarvitse riisua. Ennakkotietoja täydennetään testaamalla ja palpoimalla, eli tunnustelemalla, kudoksia.

Sinut ohjataan hierontapöydälle ja peitellään, vain kullakin hetkellä käsiteltävä alue jätetään peittelemättä. Yhdessä sovittu ja suunniteltu käsittely alkaa. Käsittelyn sisältöä muokataan yhdessä tarpeen mukaan.

Käykö hieronta kipeästi?

Hieronnan ei kuulu sattua, mutta erityisen tiukat alueet voivat aristaa. Kokonaisuutena hieronta on miellyttävä kokemus. Hieroja säätelee painetta toiveidesi mukaan ja kysyy myös kesken hoidon, onko paine sopiva.